Spring som Sonic med nya dojjor från Puma

Puma X Sega RS-0 Sonic låter lite grann som någon form av hårdvara. Är det kanske ett nytt grafikkort vi recenserar? Har vi fått nys om något nytt spel med ett skumt projektnamn? Nejdå, vi snackar naturligtvis om skor.

“Vänta nu Varvat, är det där en sko? Är inte detta en spelsida? Har ni gått och blivit knäppa?”

Svaren är “Ja”, “Ja” och “Absolut (Men vi ser inte hur detta är relevant)”. Här på Varvat har vi aldrig varit rädda för lite spelmode och Puma lanserar nu en serie med ordentliga löparskor inspirerade av dagens teknologiska värld. Spelmarknaden representeras passande nog av allas vår hyperaktiva blå favorit-igelkott. Sonic har säkerligen själv slitit ner ett tusental olika par med sulor, så om RS-0 håller måtten återstår att se. Det är lite som att be huvudkaraktären i ett GTA-spel att göra reklam för bilar. Det är fasen bäst att produkten håller!

Puma X Sega RS-0 Sonic släpps i Juni till samtliga fötter.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.