Square Enix går all-in på E3 med Final Fantasy XV

Få gånger genom spelhistorien har man kunnat beskylla utvecklare respektive utgivare allena med att spela ut hela sin hand. Anledningen till detta kan grunda sig i den ekonomiska chansning som krävs för ett spelsläpp i Final Fantasy XV’s kaliber. Här står vi dock och jag kan inte annat än att känna en viss oro. Floppar detta, lär Square Enix gå under, för man kör verkligen på med allt. Vi har en Anime, en datoranimerad långfilm och ett Playstation VR-spel ovanpå det på förhand redan massiva Final Fantasy XV. Allt, i vad som kan vara en av de största spelsatsningarna någonsin.

Så vad är allt detta?  Långfilmen, med bland annat Sean Bean i rollistan, utspelar sig samtidigt som spelet handling. Man har sagt att den, liksom som Final Fantasy XV, går att njuta av på egen hand, samtidigt som att båda delarna gör berättelsen mer komplett. Brotherhood: Final Fantasy XV, anime-serien, agerar prequel för spelets huvudsakliga karaktärer. Med denna gigantiska satsning kan man inte neka till att Square Enix själva tror på sin produkt. Under E3 har man släppt ett gäng trailers samt första avsnitten i sin anime-serie. Allt kan ni skåda nedanför.

Kingsglaive Final Fantasy XV
Brotherhood Final Fantasy XV

Final Fantasy XV släpps 30 september till Xbox One samt Playstation 4. Ett demo finns att testa i nuläget.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Aspirerande historiker samt spelälskare. Jag håller mig framförallt till RPG's och skippar helst spel av plattformsformat. Detta då jag är fruktansvärt usel när det kommer till tvådimensionellt hoppande. Jag är även tydlig med att skilja på vad som är bäst - ur en objektiv synvinkel - samt vilket spel som står mig närmast hjärtat. Exempel: Half Life 2 är nästintill felfritt, Halo: Combat Evolved är det inte, det sistnämnda står mig dock närmare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.