Stål möter huggtänder i Final Fantasy XIV: Patch 3.3

Slutet på en det långa, våldsamma Dragonsongkriget närmar sitt slut då Square Enix nyligen gick ut med den senaste Patch 3.3 till Final Fantasy XIV.
Revenge of the Horde innehåller nytt innehåll som väntar på fansen. Innehållsförteckning? För all del:

Main scenario quests
Revenge of the Horde markerar den episka avslutningen till storyn kring the Dragonsong War. Nidhogg har utkrävt hämnd och hans bröder har höjt sina röster för en slutgiltig refräng i Dragonsongkriget.

The Final Steps of Faith
En ny utmaning för åtta spelare där man ställs inför den mäktiga wyrmen Nidhogg i en avgörande, explosiv konfrontation.

Två nya high-level dungeons
Spelare kommer testas i Sohr Khai, ett palats som för länge sedan övergavs, vilande ovan molnen. De kommer även få prova lyckan i Hullbreaker Isle (hard), en dungeon som numera fungerar som träningsplats för Maelstromrekryter.

The Weeping City of Mhach
En fortsättning på storyn till the Void Ark, den senaste 24-spelarraiden som låter spelare utforska ruinerna av den mytomspunna staden Mhach. En civilisation vars framgång byggde på orivaliserade magier av förstörelse.

Aquapolis
Spelare kan testa sin lycka och få speciella belöningar in denna nya typ av bonusdungeon som dyker upp då och då efter att ha klarat av treasure hunts.

The Fields of Glory (Shatter)
En ny PvP encounter, där upp till 72 spelare ännu en gång kommer strida för sitt Grand Company då de försöker lägga beslag på urgamla Allaganreliker.

Chronicles of a new Era: The Warring Triad
Storyn till the Warring Triad fortsätter alltmedans det Garleanska imperiet lojala tjänare Regula van Hydrus fortsätter att hitta sätt att tämja deras urkrafter.

Moogle Beast Tribe Quests
Hjälp moogles att föra tillbaka Zenith till sin forna prakt genom att hjälpa till i olika handverksrelaterade uppgifter för att få nya minions och nya mounts.

Hildibrand Adventures
Vilka chockerande hemligheter kommer spelare avslöja när de gör sällskap med Hildibrandagenten till det heliga havet i Isghard för att hjälpa den vilsna Gigi få tillbaka sina minnen?

Raid Finder
Spelare kan nu matchas automatiskt med andra erfarna spelare över flera världar, för att utmana och öva Savage Level-raids, vilket är bland de tuffaste utmaningarna Eorzea har att erbjuda.

Anima Weapons
Storyn kring Anima fortsätter och spelare kommer kunna uppgradera specifika aspekter hos deras ständigt utvecklade Animavapen.

Recommended Gear
Nu kan du välja den optimala utrustningen för varje klass, direkt från från din inventory med ett enkelt knapptryck.

Nya mounts, frisyrer, recept, emotes, m.m.

För mer detaljer kring Revenge of the Horde, klicka här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.