Svenska spelet Molly Medusa kommer till PC i höst

Efter två månader av Nintendo Switch-exklusivitet tar Molly Medusa: Queen of Spit nu steget till PC via Steam i september. Molly Medusa är ett gravitationssnurrigt 3D-äventyr där ingen kan undgå att förvandlas till sten. Fem enorma tempel erbjuder sinnrikgt sammankopplade vägar och level design i metroidvania-stil, där den “lokala gravitationen” kan göra vilken yta som helst till ett golv.

Vi började med Switch-versionen bara för skojs skull! Låt spelet börja sitt liv på konsoler, och ta det till PC senare. I mellanrummet mellan de två släppen har jag följt när många spelar spelet, på YouTube och så vidare, och jag har gjort noggranna anteckningar.

Niklas Hallin, utvecklare

Nytt för PC-versionen är ‘modifierbara kamerainställningar’, såsom hastighet och zoom, vilka kan redigeras av användaren via en liten textfil.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.