Svenskutvecklade Source of Madness nu i Early Access

Svenska utgivaren Thunderful Publishing och Carry Castle ger nu ut Source of Madness genom Steam Early Access. Denna roguelite ställer dig mot tentakelmonster skapade av en artificiell intelligens. Ta rollen som en kultist och hitta källan till galenskapen - och bidra till spelets fortsatta utveckling!
Monster förstärkta av artificiell intelligens är sannerligen galenskap.

För inte så länge sedan gick Göteborgsbaserade Thunderful Publishing ut med den goda nyheten att svenskutvecklade Source of Madness skulle nå Steam Early Access i september. Nu är det här och låter dig smaka på tentakelmonster genererade av en artificiell intelligens – om inte det är skrämmande vet jag inte vad!

I Source of Madness tar du rollen som en akolyt i en kult, ger dig ut i gotiska miljöer, dräper horder av mardrömslika monster, samlar skatter och blod för att låsa upp nya egenskaper. Med stark inspiration från skaparen av kosmisk skräck har Source of Madness en läckert obehaglig grafisk design som får nackhåren att resa sig – samtidigt som det är omöjligt att slita blicken från det.

I early access får du tillgång till hela den första akten i den nuvarande versionen av Source of Madness som inkluderar fem farliga miljöer, två bossar och två (numera tre!) yrken. Men Carry Castle har en strid ström av uppdateringar planeringar på gång, den första anländer rean 11 oktober!

Utvecklaren och utgivaren bjuder in spelare att gå med i spelets officiella Discord och bidra i utvecklingen av Source of Madness.

Varvat har fått äran att ta del av galenskapen och vi kommer inom kort att rapportera spelets tillstånd. Source of Madness kostar just nu 16,99€, men som vanligt råder vi läsare att göra informerade beslut. Håll ett öga – eller tentakel, vi dömer inte – på sidan så får du vårt ärliga omdöme inom kort!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.