Synduality Echo of Ada – ny extraktion shooter från Bandai Namco har stängd beta

Anmäl dig nu för en chans att testa denna nya extraction shooter.

Synduality Echo of Ada är ett kommande mecha-actionspel från Bandai Namco inom genren extraction shooter. Det blandar såväl spelare-mot-spelare samt spelare-mot-dator i jakten på värdefulla resurser, loot och valuta.

Nu kan du anmäla dig till den stängda betan för Synduality, som kommer vara mellan den 28 mars och 1 april på Playstation 5, Steam och Xbox Series X|S. Anmäl dig på Bandai Namcos hemsida.

Passa på redan nu för den 19 mars löper applikationstiden ut. Blir du antagen kommer du kunna förinstallera betan den 25 mars på Steam samt 26 mars på konsoler. När klockan sedan slår över till den 28 mars kan du testa spelet, fram till 9 på morgonen den 1 april. Observera däremot att Bandai Namco håller i ett underhåll mellan klockan 6 och 10 på förmiddagen den 29 mars.

Du kan läsa de specifika detaljerna här.

Synduality Echo of Ada

Året är 2222 och du är en Lösdrivare, äventyrare och våghalsiga utforskare som riskerar sina liv för att extrahera och säkra värdefulla resurser. Du gör detta i ett tvåbent väpnat fordon kallad Cradlecoffin och i samarbete med en artificiell intelligent livsform kallade Magus.

En apokalyptisk katastrof kallad Månens tårar, ett giftigt regn som utplånade majoriteten av livet på Jorden och muterade resten, har tvingat mänskligheten under jord där de har byggt; Amasia, en säker plats i en farlig värld.

Läs mer om Synduality på dess officiella hemsida.

Synduality Echo of Ada släpps till Playstation 5, Xbox Series X|S samt till PC via Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.