Ta hjälp av vännerna i nya Zelda-liret

Den 23 oktober släpps nästa del i sagan om Link. I det nya äventyret The Legend of Zelda: Tri Force Heroes krävs det gott samarbete för att bli framgångsrik.

I det trendkänsliga och modériktiga kungariket Hytopia har en elak häxa lagt en mystisk förbannelse över prinsessan Styla. Rikets invånare och dess kung Tuft vädjar till den legendariska trion kallad Totem Heroes att skydda dem och rädda kungariket. Som en av dessa tre hjältar måste du tillsammans ge dig in i området kallat Drablands för att hitta häxan och besegra henne. Allt för att Hytopia skall få sin stil tillbaka igen.

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes kan du spela online eller lokalt med två vänner. Tillsammans löser ni kluriga pussel i olika miljöer som kan vara allt från varma, lavafyllda områden till iskalla grottor. När du väljer att spela online kan du också välja att spela med människor du inte känner.  Vill du spela lokalt är det enkelt om du har vänner som har en Nintendo 3DS eftersom det räcker att endast en spelare har spelet.  Vill du någon gång spela alldeles själv så går det också. Då spelar du tillsammans med två andra Link-figurer, så kallade “doppels” som du kan kontrollera.

För att låsa upp allt i spelet är det bra att ha två vänner som kan hjälpa dig att bemästra alla banor. Även om ni inte sitter direkt bredvid varandra så går det att kommunicera med varandra i spelet med de hjälpsymboler som finns tillgängliga. Med hjälp av de symbolerna är det lätt att be dina kamrater om hjälp om du fastnat någonstans.

För första gången kan du också passa på att ändra din Link-figurs stil. Det finns en hel del olika dräkter att beställa i Madame Coutures butik. Alla dräkter har dessutom speciella förmågor.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.