The Crew kommer i höst!

https://www.youtube.com/watch?v=bDiplfxeCI4

Glada nyheter för alla fartdårar! Idag framförde Ubisoft att deras kommande multiplayer-racer The Crew kommer till Playstation 4, Xbox One och PC nu i höst! Exakt när vet vi ännu inte men vi gissar på att Ubisoft gör en annonsering på årets E3.

Förhandsbokningar ger exklusiv tillgång till en av bilarna 2015 Ford Mustang GT, RAM SRT-10 eller BMW Z4 sDrive35is.

Men vänta! Från och med idag drar Ubisoft igång en tävling som de kallar Golden Plates. Tävlingen går ut på att hitta registreringsplåtar i guld på bilar i bilder och videos av The Crew. Skickar man sedan in registreringsnumren till den här sidan på releasedagen belönas man med olika digitala spelföremål.

Lycka till!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.