The Dark Pictures tar oss till Little Hope

Nästa del i The Dark Pictures Anthology släpps i sommar och tar oss till den isolerade byn Little Hope, en plats som bär på mörka hemligheter från 1600-talets häxprocesser. Fyra studenter och dess lärare fångas på den ödsliga platsen i en mystisk dimma. Ditt jobb blir att få så många av dem att överleva. Precis som i första delen, Man of Medan, avgör dina handlingar huvudpersonernas öde.

Den enda karaktären som återkommer från första delen är The Curator som ger små, men ofta livsavgörande ledtrådar under äventyrets gång.

I spellägena Shared Story och Movie Night kan flera spelare dela på den hårresande upplevelsen tillsammans, både offline och online.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.