The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut

Ungerska indiestudion NeocoreGames släppte så sent som i maj tredje delen i actionrollspelsserien The Incredible Adventures of Van Helsing. Nu meddelas att det i september kommer en ny version – The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, som samlar alla tre spelen i ett praktiskt paket och lägger till en saftig bunt nya features och förbättringar. Detta görs delvis, enligt uppgift, för att visa fansen uppskattning efter sammanlagt en miljon sålda spel. Nytt i final cut är exempelvis att den som önskar kan börja direkt på level 80 istället för att börja från grunden.

The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut släpps på Steam i september 2015 och i konventionella Windows- och Macversioner senare. Den som redan har hela trilogin betalar inte en enda spänn för final cut, medan de mindre lyckligt lottade får lov att punga ut med 45 dollar.

Läs mer här

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.