The Sims 3 fortsätter att växa

[youtube id=”3jzPx-Nwqxc” width=”600″ height=”350″]

I en aldrig sinande ström av expansioner till The Sims 3 så kommer EA snart att släppa några till. Först ut är The Sims 3 70-tal, 80-tal, & 90-tal den 22 januari där spelarna kan ta sina simmar bakåt i tiden och återuppleva det hetaste modet, frisyrerna och möblerna från slutet av det förra århundradet.

Med premiär i mars kommer The Sims 3 Universitetsliv ge spelarna möjligheten att lämna hemmets trygga vrå och gå på universitet. Simmarna kommer att anmäla sig till olika klasser, avlägga examen och upptäcka alla upptåg och hyss som hör studentlivet till. Från juicedunkar och sociala grupper till demonstrationer och ungdomskärlek, det finns så mycket mer att göra på universitetet än att plugga.

Expansionspaketet The Sims 3 Semesterparadis lättar ankar i juni. Det hela utspelas på soliga stränder och under det kristallklara vattnet i ett tropiskt paradis. För första gången någonsin kan dina simmar flytta in i anpassningsbara husbåtar och ge sig ut på havet i jakten på öde öar, de kan skapa, äga och driva semesteranläggningar eller upptäcka vad som döljer sig på botten av havet i spännande dyk- och snorklingsaktiviteter.

Under hösten kommer det även att släppas ett nytt prylpaket som kommer att innehålla kläder och inredning inspirerat av ikoniska filmer och filmmiljöer. Dessutom kommer simmarna under hösten att kunna resa in i framtiden med ett nytt expansionspaket som ännu inte fått något namn. Mer information kommer inom de kommande månaderna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.