Tidssparande spelläge och ny karta till Battlefield 1

Idag kan alla spelare som äger Battlefield 1 hoppa in i Rupture gratis. Rupture är en karta som introducerats med ”They Shall Not Pass”. Det utspelar sig under den andra striden om Marne. Utöver detta kommer de kommande månaderna erbjuda fler gratis tillskott till Battlefield 1. Detta inkluderar bl.a. Soissons i Maj. Tillsammans med andra soldater kommer spelare få konfrontera en av de största pansarvagnsattackerna från första världskriget.

I Juni, kommer ett nytt spelläge – Shock Operations. Spelläget låter upp till 40 spelare slåss i två lag om olika sektorer. Rent spelmekaniskt påminner det mycket om fanfavoriten Operations. Till skillnad från Operations så utspelar sig dock Shock Op på en karta. Perfekt för de som inte har tid för en hel Op-match.

Shock Operations blir tillgängligt på fem olika kartor; Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge och River Somme. De flesta av dessa kartor är vanligtvis bara tillgängliga för de med ett Battlefield 1 Premium Pass eller fristående expansioner. I det här fallet kommer alla kartor bli tillgängliga för de som bara äger grundspelet under Shock Operations.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.