Tomb Raider: The Final Hours

Crystal Dynamics lanserar idag den femte delen i sin bakom kulisserna serie, de sista timmarna av Tomb Raider: The End of the Beginning.

I den näst sista episoden av de sista timmarna är vi tillbaka i Redwood City, till Crystal Dynamics studion, där vår värd Zachary Levi (från TV-serien Chuck) utforskar vad som händer under de sista utvecklingsdagarna av Tomb Raider.

Följ diskussionerna med nyckelpersoner i teamet på Crystal Dynamics, som med hårt arbete visar vad som krävs för att optimera och polera spelet i tid till lansering. Se Crystal Dynamics på upploppet: de långa dagarna och nätterna som närmar sig sitt slut och när mållinjen är i sikte.

[youtube id=”kJR1T-cGebQ” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.