Total War: Rome Remastered släpps idag

Idag släpps den uppdaterade versionen av strategiklassikern Total War: Rome. Spelet har gått igenom en rejäl ansiktslyftning och har fått en hel del nyheter. Remastered har nu bland annat stöd för full 4K-upplösning. Dessutom bjuds på mycket nytt innehåll, bland annat i form av 16 nya fraktioner och nya handelsresanden som kan sändas ut för att skapa nya nätverk i riket och stärka finanserna. För första gången i Total Wars historia introduceras också stöd för cross play mellan Windows, macOS och Linux.

Som en liten bonus har komikern Phil Wang skapat en ny video-serie på YouTube kallad Total War: Guide To Invading Britain. I filmen nedan tar han tag i grunderna för en lyckad invasion av ö-riket.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.