Tour de France 2018 släpper releasetrailer

För alla cykelfantaster som slaviskt följer allt som händer i branschen så är det dags att spärra upp ögonen. Nyligen har den berömda cykeltävlingen Tour de France 2018 landat på konsol och fortsätter kampen där verkligheten slutar. Här får spelaren chansen att designa sin egen champion och leda hen raka vägen mot segern. Ju mer cyklisten stiger i graderna, desto mer uppgraderingar för att matcha den tuffa AI:n som utvecklaren Focus Home Interactive utlovar.

I PC-utgåvan Pro Cycling Manager 2018 ligger kursen mer riktad mot att spelaren ska leda ett lag i kampen mot toppen. Följ dina undersåtar i över 200 race utspelade på 500 banor världen över. Spela solo eller online tillsammans med upp till 16 spelare för att visa vem som bestämmer på vägarna.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.