Trailer för System Chock 3

De flesta av oss har nog gett upp hoppet om Half Life 3 för länge sedan, men vi har en annan del tre att se fram emot istället. Säg hej till vår gamla AI-kompis Shodan – System Chock 3 är på ingång.

Otherside Entertainment har samlat ett gäng dream team-utvecklare, med många års erfarenhet. Bland dem hittar vi Warren Spector (producent för System Chock och skapare av Deus Ex), så pelare kan med andra ord räkna med en hög kvalitet när det kommer till denna uppföljare. Förra spelet släpptes på den andra sidan av årtusendet, vilket bara ökar förväntningarna. Om övertygelse fortfarande saknas kan ni alltid titta på den första trailern som släpptes igår. Seså! Scrolla upp och ta en titt, nu!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.