Trailer och nästa generations-info om nya NFS

[youtube id=”VAfhWCdbIpA” width=”600″ height=”350″]

Spelen till nästa generations konsoler bara vräker in. Battlefield 4, sex spel från Ubisoft och det efterlängtade Ryse är bara några. Nu passar EA på att berätta att uppföljaren i Need for Speed-serien, Rivals, också kommer till de kommande konsolerna.

Men misströsta inte, du som inte har några planer på att köpa konsol redan i år. Rivals kommer till 360 och PS3 likaså, och då redan 19 november.

Vi låter EA berätta lite om NFS Rivals.

”I Need for Speed Rivals tar spelarna kontrollen som antingen polis eller racer där varje sida om lagen har sin egen uppsättning utmaningar med höga insatser, belöningar och konsekvenser. Som racer är målet att bli den mest ökända föraren genom att ta risker bakom ratten och fånga de mest intensiva flykterna på video och sedan låta hela världen njuta av dem. Ju fler polisen spelaren lyckas undvika desto mer Speed Points kan de samla på sig, vilket ger dem möjlighet att låsa upp nya bilar och föremål.”

Låter väl trevligt. För den som befinner sig på andra sidan lagen då?

”Som polis jobbar spelaren som en del i ett team i jakten på racers och de stiger i graderna för varje bilbuse de stoppar. Ju högre grad inom poliskåren spelaren får, desto fler bilar kan låsas upp tillsammans med avancerad teknologi för biljakter.”

Den avancerade teknologi som citeras ovan låter onekligen spännande vid en djupare titt. Teknologi finns dessutom för både den som väljer att spela som polis och den som vill vara racer. Turbo boosts, radarstörare och elektromagnetiska pulser (!) till racers och chockvågor, vägspärrar och helikoptrar till polisen. När slutar ett bilspel att vara ett bilspel och blir ett krigsspel? NFS är nog nära gränsen nu.

En annan nyhet är att för första gången på sju år är Ferrari tillbaka i NFS-serien. Gott det.

Till sist. NFS vill sudda ut gränsen mellan singel- och multiplayer. Det gör de genom AllDrive.

”[…] en ny innovativ onlinefunktion som låter spelarna sömlöst växla mellan att spela ensamma eller tillsammans med vänner, […] Spelarna måste dock hålla ett öga i backspegeln då deras vänner kan ansluta eller gå ur race medan de pågår, vilket skapar en värld där varje event blir unikt.”

Låter enormt irriterande, gör det inte?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.