Turok 2: Seeds of Evil Remastered får släppdatum!

FPS-shootern Turok 2: Seeds of Evil gick varm på mångas Nintendo 64 när det släpptes i slutet av 1998 och senare till PC ett par år senare. För två år sen meddelade den lilla utvecklaren Nightdive Studios att man satsade krut på en återutgivning av titeln i rull remasterversion. Dock fanns inget släppdatum. Förrän nu.

Den 16 mars kommer härligheten att släppas till PC via Steam, GOG och The Humble Store enligt studion. Med andra ord är allt upplagt för en nostalgisk återträff till barndomens glada dagar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.