Turtle Beach limited edition Recon Spark – ute nu

Turtle Beach har nu släppt sitt headset Recon Spark – men i begränsad upplaga. Deras senaste tillskott är ett stilrent headset i vitt och lavendel och fungerar utmärkt till alla plattformar. Om det lockar ligger priset ligger på ca 450 kronor.

”Vi ser fram emot att få släppa Recon Spark som Turtle Beachs första produkt med en unik färgdesign” sade Juergen Stark, CEO på Turtle Beach. “Recon Spark är för gamers som vill ha ett nytt, distinkt utseende, såväl som ett fantastiskt ljud och kristallklar chat.”

Debututgåvan släpps i vitt och lavender och levererar en bekväm prestation genom sina högkvalitativa 40mm högtalare och högkänsliga flip to mute-miktofon. Headsetet har en lätt design, metallförstärkt headband, och glasögonvänliga hörselskydd i pläder och memory foam. Utöver detta har headsetet även 3.5mm-kabel, vilket gör det tillgängligt till samtliga huvudsakliga plattformar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.