Ubisoft inleder med Watch Dogs Legion

Ubisoft inledde sin stora presskonferens från årets E3-mässa med en klassisk konsert byggd på musik från Assassin’s Creed. I bakgrunden skymtade scener från alla de tidigare spelen i serien. Därefter tar den stora showen vid och huvudpersonerna är som alltid; spelen.

Först ut är Watch Dogs Legion och den här gången är London skådeplats och staden har fallit i händerna på organisationen Albion. Drönare och soldater patrullerar gatorna och allt ser väldigt mörkt ut. DedSec står som vanligt upp mot tyrannerna. För första gången någonsin får vi möjlighet att hantera flera karaktärer. Faktum är att alla i staden kan rekryteras till DedSec och på så sätt bli en del av din laguppställning. Ja, till och med den gamla tanten på parkbänken.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.