UPLAY+ belönar prenumeranter

Ubisoft har lanserat en betaversion av belöningsprogrammet i UPLAY+, en ”lojalitetsinitiativ” för prenumeranter av tjänsten. Betalande kunder kommer kunna jobba sig upp genom olika belöningssteg – Brons, Silver, Guld och Platinum – vilket kommer kunna ge spelare olika presenter i form av in game-föremål, som boosts, resources, skins och lite annat.

Betafasen för detta finns nu tillgängligt för prenumeranter i Australien, Danmark, Finland, Nya Zealand, Norge och Sverige.

De som redan har en prenumeration kan börja ta del av fördelarna redan, då de redan är inskrivna för detta i samband med releasen. För mer information om belöningsprogrammet, besök news.ubisoft.com.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.