Utvecklaren guidar oss genom Rain of Reflections

Victor Leijonhufvud guidar oss igenom hans mörka spel

Lanseringen av Rain of Reflections första kapitel närmar sig med stormsteg. Inför släppet har svenska indie-studion Lionbite spelat in en gameplay-video för att ge en bild av vad vi har att vänta oss.

Rain of Reflections är ett story-drivet äventyr som utspelar sig i en dystopisk framtid. I spelet kommer du att behöva hacka dig in i system, lösa mysteriet med jordens sista barn och interagera med karaktärerna du möter längst spelets gång, men kom ihåg, alla val du gör har betydelse för hur historien utvecklar sig. Det skriver utvecklaren i ett pressmeddelande.

Det första kapitlet, ”Set Free” släpps på PC 20 september. 

I första delen ger spelets skapare Victor Leijonhufvud oss en genomgång av grundförutsättningarna i spelvärlden, karaktärer och gameplay. Del två kan ses här nedan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.