Var så goda – Fösta spelsekvenserna från Mortal Kombat 1

Warner Bros. har precis släppt den första trailern med spelsekvenser från Mortal Kombat 1 som kommer senare i höst. Trailern ger också en en hint om att vi kommer att återse flera legendariska kämpar, däribland Raiden, Kung Lao, Scorpio och Sub-Zero. Den visar också vad handlingen har att erbjuda.

Lin Kuei-krigarna och bröderna Scorpion och Sub-Zero kämpar för klankens framtid, medan Earthrealms mästare Raiden och Kung Lao kämpar för familjen och äran. Johnny Cage, som är mer bekymrad över att vara relevant i sina fans ögon, kämpar för sin egen fåfänga. Ja, ni fattar, det är precis som vanligt.

Det kan också vara på plats med en liten varning. Videon är som sig bör ganska brutal. det kan också var därför den eventuellt inte går att se direkt i det här inlägget.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.