Vi testar fjärrspel mellan PS4 och Vita

[youtube id=”XzDL11-MhLM” width=”600″ height=”350″]

Är du en av de lyckligt lottade människor som fått tag i ett Playstation 4 samt sitter och trycker på ett Playstation Vita? Då är detta något du bör testa. Fjärrspel är egentligen ingen nyhet då detta var möjligt redan på Playstation 3 men Sony har nu jobbat stenhårt på att ge oss användare en mycket bättre upplevelse och personligen så gillar jag det jag ser.

Den lågupplösta och fruktansvärt hackiga upplevelsen vi alla var tvungna att utstå under förra generationen är nu ett minne blott. Snabbt, knivskarpt och laggfritt är det som gäller nu och tack gode tv-spelsgud att framtiden äntligen är här.

Snabbt internet och hög signalstyrka är dock ett krav. Detta är inget Sony pratar högt om men att fjärrspela via 3G-nätet är som att åka skridskor med skydden på. Alltså inget jag vill rekommendera.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.