Introvideon till Dark Souls III är här

Igås postade From Software introvideon till det nu otroligt efterlängtade Dark Souls III, den sista och avslutande delen i Souls-sagan. Denna gång får vi ta del av ett Soulsspel som inte bara ser bättre ut än sina föregångare, men som även har lånat en del av sitt syskon Bloodborne vad gäller spelmotor och gameplay.

I trailern får vi berättat för oss, av samma dam som i Dark Souls, vad vi har att vänta oss. Jag tänker inte gå in på spekulationer, men för er som känner att ni vill grotta ner er i historien redan nu kan hålla koll på EpicNameBro, VaatiVidya och DaveControl på youtube. De är bland de främsta när det kommer till Souls-lore och de kan säkert hålla er distraherade till att spelet släpps den 12:e April i år.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.