War Thunder-skaparna släpper historisk flygsimulator till PS VR2

War Thunder-studion Gaijin Entertainment skriver nu att deras hyllade militär-simulator får en spinoff i form av flygsimulatorn Aces of Thunder som släpps senare i år. Spelet kommer att lanseras exklusivt till Playstation 5 och det kommande VR-headset PlayStation VR2. Fokus ligger på klassiska luftstrider med ikoniska flygplan som P-51 Mustang och Spitfire. Aces of Thunder är ett onlinespel som vill lämna arkad-känslan bakom sig. Istället sker alla strider inifrån cockpit och spelaren kommer att kunna kontrollera alla system i flygplanet.

Det finns redan idag planer på framtida expansioner där modernare kärror kommer att presenteras. Mumma för oss flygnördar med andra ord. Nu hoppas vi bara att någon tar på sig att tillverka en joystick som är anpassad för Sonys konsol.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.