Warhorse Studios mystiska nya spel ser riktigt bra ut

[youtube id=”gwnSo9bcIyA” width=”600″ height=”350″]

Jag förstår inte ett ord av vad som sägs i den här videon, som publicerats av den tjeckiska utvecklaren Warhorse Studios. Men jag gillar vad jag ser. Videon visar i princip endast upp några påtänkta miljöer för deras kommande rollspel som kommer att lägga starkt fokus på realistiska, trovärdiga miljöer med målet att inte utveckla ett medelmåttigt RPG där man är en utvald hjälte på ett fånigt uppdrag i en fantasyvärld där ingenting känns konsistent eller rimligt.

Allt jag kan säga är att miljöerna i videon ser riktigt lovande ut, och att döma av studions attityd mot rollspelsgenren så verkar det som att det här kan bli en frisk fläkt för en utsvält RPG-junkie som jag själv.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.