Westworld blir spel i fickformat

Warner Bros. Interactive Entertainment har gått ut med en möjligheten att registrera sig i förväg inför Westworld. Det är deras kommande mobilspel baserat på HBOs mest sedda originalserie. Spelet är producerat av WB Games San Francisco i samarbete med Kilter Films. Utvecklarna är Behaviour Interactive och får ett släppdatum till iOS och Android senare i år.

Teamen bakom WB Games San Francisco jobbar väldigt nära med producenter och författare till Westworld för att ge spelet ett så troget innehåll som möjligt. I mobilspelet kommer spelare få ta rollen som en nyligen anställd Delosmedlem. Denne har tillgång till DPTS – Delos Park Training Simulation. Med full kontroll över simulationen kan spelare ta över olika aspekter av parken. Detta innefattar att ta hand om AI-värdarna och tillfredsställa gästernas behov.

“Detta spel är en möjlighet att ge mobila spelare ett nytt och spännande sätt att interagera med världens teman och mystiska narrativ.” enligt Jonathan Knight, Vice President på Studio Head, WB Games San Francisco. “Vi kan inte vänta på att fans [av serien] ska få ta del av spelet och skapa sin egna unika strategi för att orkestrera och utforska upplevelsen av av kontrollera parken som är Westworld.”

Spelare som registrerar sig i förväg kommer få lite spännande saker vid release. För fler detaljer, läs vidare här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.