WoW: Mists of Pandaria Cinematic Trailer

[youtube id=”wvYXoyxLv64″ width=”600″ height=”350″]

Återigen bevisar Blizzard sin kompetens som datoranimatörer och filmskapare. I denna cinematiska trailer får vi bekantas med den nya expansionen Mists of Pandaria till World of Warcraft där orcer, alver och människor plötsligt får besök av en helt ny ras, nämligen kampdugliga pandor. Ja, pandor.  I expansionen så representerar dessa pandor med sin kultur motsvarigheten till det feodala asien, klär sig i rishattar och slåss med bamburör. Huruvida detta nya tillskott kommer att gifta sig med den fantasykultur i spelets ursprungliga form har man väl ändå all rätt att hålla sig skeptisk till.

Det är synd att Blizzard inte kan hålla grafiska kvalitet som deras trailers, men man kan väl inte få allt här i världen! Om Blizzard någonsin bestämmer sig för att starta ett dotterbolag och börja spela in datoranimerade långfilmer så kommer nog köerna bli långa utanför bigraferna. Hoppas kan man alltid göra.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.