XCOM 2 till konsol i september

https://www.youtube.com/watch?v=7RBUxwex3wc

Det kritikerrosade strategispelet XCOM 2 kommer till Xbox One och PS4. Det beskedet ger utgivaren 2K Studios tillsammans med utvecklaren Firaxis Games som planerar att släppa härligheten under september. Bakgrunden är fansens efterfrågan av spelet till konsol, något som nu blir verklighet. Spelare som förhandsbokar XCOM 2 kommer få tillgång till tilläggspaketet Resistance Warrior Pack som ebjuder ett soldatbaserat customläge med bonusinnehåll. Paketet innehåller också ”Survivor of the Old War” som utspelar sig i form av en rekryt som uppenbarar sig i kampanjen.

XCOM 2  till konsol släpps 9 september.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.