Zelda A Link Between Worlds släpps 22 November

Nu är det bara lite över två veckor kvar till releasen utav The Legend of Zelda: A Link Between Worlds till Nintendo 3DS. Spelet kommer att släppas ute på den svenska marknaden den 22 november. Spelet är en uppföljare till det klassiska SNES spelet A Link To The Past, som enligt mig är en av de bästa spelen genom tiderna.

Nintendo släpper med releasen även ett paket innehållandes både spelet och en ny 3DS med Zelda-tema. Bundlen heter The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Limited Edition Nintendo 3DS XL.

A Link Between Worlds har till en början en liknande story som i A Link To The Past. En mystisk trollkarlsfigur som heter Yuga dyker upp I Hyrule. Han förvandlar kungarikets sju visa män till målningar och sänder iväg dem till en värld kallad Lorule. Det blir självklart hjälten Links uppdrag att stoppa Yuga.

Spelet bjuder på många välkända karaktärer såsom prinsessan Zelda och Sahasrahla från Kakariko Village. Det kommer även att dyka upp flera nya karaktärer, så som den resande köpmannen Ravio som sätter upp en butik i Links hus, samt den mystiska prinsessan Hilda från Lorule.

Ravio ger Link ett värdefullt armband som gör att Link kan förvandla sig till en ritning och därmed gå längst väggar. Armbandet är dock tidsbegränsad. Man kan även hyra och köpa diverse olika föremål hos Ravio redan i ett tidigt skede i spelet. Genom att kunna välja olika föremål kommer spelaren själv att välja vilken ordning som hon vill spela de olika banorna.

Nintendo avslutar sin pressrelease meddelande med att följande ord:

” Det kommer också vara värt att spela igenom The Legend of Zelda: A Link Between Worlds en andra gång när du klarat det första gången…”

 

0 Delningar

2 Kommentarer

  1. <3 Zelda 😀 Längtar varje dag!!

    Svara
    • Samma här! 🙂 Nu är det bara två veckor kvar tills alla vi Zelda fanatiker kan sätta tänderna i spelet! ^^

      Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en tjej som växte upp med spel. Mitt första spel var Mega Man 2 till 8 bitars som jag spelade sönder, sedan var det dags för 16-bitars och Zelda - A Link To The Past, som fortfarande är ett av mina favoritspel. Jag är med andra ord en inbiten Nintendo tjej som fortfarande äger alla Nintendo konsoler, och med en förkärlek till Zelda spelen. Numera spelar jag alla sorts spel (förutom sportspel, usch!). Jag har gått en speldesign utbildning samt en journalistutbildning. Att få slå ihop mina två stora intressen är galet roligt!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.