Förändra historien i Radiant Historia: Perfect Chronology

Den 16 februari nästa år  släpps det japanska rollspelet Radiant Historia: Perfect Chronology till Nintendo 3DS. Det beskedet ger Deep Silver och utvecklaren Atlus.

Spelet handlare om ynglingen Stocke som får möjligheten att resa genom tiden med hjälp av kristallen White Chronicle. Uppdraget är att förebygga en katastrof som riskerar att utplåna hela världen. Den här gången får spelaren ta del av bland annat nya röstskådespelare, ny art-design, ny presentation och ett sprillans nytt soundtrack signerad av kompositören Yoko Shimomura.

Deep Silver och Atlus hälsar också att förhandsbokade exemplar som släpps på releasedagen kommer innehålla en skiss- och konceptbok. Mer om det senare när releasen närmar sig.

Började spelkarriären hösten 1993 med ett SNES och därefter har konsolerna rullat på genom årens lopp. När jag inte spelar studerar jag till lärare på Göteborgs Universitet och försöker gymma några gånger i veckan. Har fobi för mörker och fäbless för sopsortering och grymma actionspel. Anser att Resident Evil 2 och Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade med *

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt lösenord

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com