A King’s Tale: Final Fantasy XV är gratis och ute nu

A King’s Tale: Final Fantasy XV var ett litet spel som följde med om man förhandsbokade Final Fantasy XV. Nu har Square Enix gått ut med att dem ska släppa A King’s Tale: Final Fantasy XV så att även dem som inte förhandsbokade spelet ska få kunna få uppleva det.

A King’s Tale: Final Fantasy XV utspelar sig 30 år innan Final Fantasy XV och fokuserar på Kung Regis och tre av hans vänner.

Och det bästa av allt: Det är gratis och släpps idag på PSN Store och Xbox Games Store.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.