12 minuter från den senaste expansionen till Borderlands 3

Se de första tolv minuterna av Borderlands 3 kommande expansion som sätter ”Love” i Lovecraft, med sin medelålders romans, svept i tentakler, mystik och helautamatiskt våld. Guns, Love, and Tentacles är den senaste expansionen och den kommer packad med skjutvapen, kärlek och tentakler. Ganska talande namn, va? Den har en undertitel i form av ”The Marriage of Wainwright and Hammerlock” så den medelålders romansen får sitt förtydligande också. Denna galenskap släpps den 26 mars, om tio dagar.

Gearbox släppte en trailer på PAX East förra månaden, men nu är det tamejtusan dags att se till att alla får se vad vi har att vänta. Spelare kommer få besöka den mindre gästvänliga planeten Xylourgos och kommer få skjuta sönder alla otäcka och obehagliga fiender som bor där.

Sir Alistair Hammerlock och Wainwright Jakobs har bestämt sig för att äntligen levla upp deras förhållande och det tänker de göra på den isiga planeten ifråga. Och vad vore ett bröllop utan ett gargantuanskt monster som ligger fryst ovanför en by full av ockultister?

Det är din uppgift att banka, skjuta och spränga sönder all obeskrivlig ondska som kommer i vägen för brölloppet. Som tur är har de den mest kompetenta brölloppsplaneraren på sin sida – Gaige. Hon är en före detta Vault Hunter som hänger ihop med sin bästa kompis Deathtrap.

Träffa gamla bekanta och teama upp med några nya otäcka karaktärer för att hjälpa sann kärlek segra över eldritch-skräcken. Konfrontera blodtörstiga fiender och formidabla bossar, som aliens, muterade ockultister och en klan av kallblodiga banditer. Dyk in i den horribla bakgrund som byborna innesitter i ett gäng sidouppdrag som får rysningarna att vakna till. Självklart kommer detta med ett helt gäng nya skins, vapen och annat gott.

Nu kanske ni känner er blåsta på de där tolv minuterna, men ta det lugnt. Här kommer de:

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.