A-10C till DCS World har uppgraderats till Tank Killer

DCS: A-10C II Tank Killer är det senaste planet som landar i DCS World. Eller, egentligen är det snarare en uppgradering till den gamla A-10C-modulen men med en hel del härliga uppdateringar. Den mest utmärkande nyheten är det otroligt mångsidiga hjälmsiktet HMCS som ger piloten en helt överlägsen överblick över slagfältet. Med HMCS blir det plötsligt väldigt lätt att se precis vart dina wingmans befinner sig och vad siktar på.

Hjälmsiktet gör pilotlivet lite enklare.

Andra nyheter är en uppdaterad flygmodell och nya precisionsvapen, så som laserstyrda raketer. Givetvis är flygplanets huvudbeväpning fortfarande den grymma 30 mm-kanonen i nosen. Och den låter precis som tidigare BRRRRRRRT!

För användare som redan har A-10C kostar uppdateringen runt 100 kr. Nya användare får dock punga ut med hela 800 kr.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.