Ace Comat 7 tar klivet in i den virtuella verkligheten

Under 2018 så släpps Ace Combat 7. Den nya versionen har fått tillnamnet Skies Unknown och för första gången i spelets historia finns möjligheten att leva ut dina pilotdrömmar i VR. För att ge en liten känsla av vad vi kan vänta oss bjuder Bandai Namco på en rykande färsk trailer från Ace Combat 7: Skies Unknown. 

Viss ser det häftigt ut, men spelet andas fortfarande väldigt mycket arkadkänsla. Frågan är om det är den upplevelsen aspirerande piloter verkligen eftersträvar? Ace Combat 7: Skies Unknown släpps till konsol och PC under 2018 och för att få uppleva spelet i VR krävs ett PS VR-headset. Den virtuella delen är speciellt utvecklad för Playstation 4 och kommer att vara avskiljd från spelets vanliga kampanj.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.