Ace Comat 7 tar klivet in i den virtuella verkligheten

Under 2018 så släpps Ace Combat 7. Den nya versionen har fått tillnamnet Skies Unknown och för första gången i spelets historia finns möjligheten att leva ut dina pilotdrömmar i VR. För att ge en liten känsla av vad vi kan vänta oss bjuder Bandai Namco på en rykande färsk trailer från Ace Combat 7: Skies Unknown. 

Viss ser det häftigt ut, men spelet andas fortfarande väldigt mycket arkadkänsla. Frågan är om det är den upplevelsen aspirerande piloter verkligen eftersträvar? Ace Combat 7: Skies Unknown släpps till konsol och PC under 2018 och för att få uppleva spelet i VR krävs ett PS VR-headset. Den virtuella delen är speciellt utvecklad för Playstation 4 och kommer att vara avskiljd från spelets vanliga kampanj.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.