Nu flyger Ace Combat 7 in

Stridsflygplanen swishar in ännu en gång i tid till sitt tjugoårsjubileum så det är dags att ta på dig hjälmen och sätta dig i cockpiten igen. Många av oss skriker efter lite bra flygspel så detta är ett minst sagt en välkommen addition till galleriet på PS4’an. Ace Combat 7 är nästa titel i serien och följer upp på vad som hände i 6’an, men med snyggare grafik än någonsin tidigare.

Än så länge har Bandai Namco inte släppt överdrivet mycket information utöver sin trailer, men releasen kommer vara någon gång under 2017. Vidare så hintas det om möjligheten att spela spelet i VR, vilket helt klart blir en intressant säljpunkt för en flygsimulator.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.