Aliens: Colonial Marines är nu här!

Idag har det omtalade Alien-spelet premiär på PC, Xbox 360 och PlayStation 3. Aliens: Colonial Marines beskrivs som en sann uppföljare till James Camerons film och äger rum efter händelserna i den andra filmen, Aliens. På PAX East 2012, bekräftade Gearbox Software`s Community Manager att spelet anses vara en officiell del av Alien serien.

Storyn var delvis skriven av Battlestar Galactica författarna Bradley Thompson och David Weddle. Historien berättas genom ögonen på korpral Christopher Winter, en ”Colonial Marine” som är en del av ett räddningsteam som skickas för att undersöka USS Sulaco på jakt efter Ellen Ripley, korpral Dwayne Hicks, och resten av de saknade marinsoldaterna som skickades till LV-426.

Sulaco, förfallna utomjordiska rymdskepp och LV-426 kommer alla att fungera som miljöer i spelet. Så på med utrustningen och ge dig in i sökandet. Aliens: Colonial Marines väntar!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.