Disney Infinity – vad som väntar i vår

https://www.youtube.com/watch?v=6p2cYYorv3o

Missade du livesändningen av Disney Infinity Next? Ingen fara, här är reprisen.

Under sändningen så fick vi en närmare titt på Judy och Nick från långfilmen Zootropolis. Båda finns ute i butik nu. Men Judy och Nick är inte de ändå djuren att inta Disney Infinity, snart kommer även sköna Baloo att göra figurerna sällskap.

Ant Man är hjälten som kan krympa till en myras storlek.

Sedan fick vi lite information om kommande Marvel Battlegrounds Play Set. Fokus låg på de många nya figurerna som introduceras i och med det nya spelet. Bland annat kommer Ant Man, Black Panter, Vision och svartklädda Spider-Man. Marvel Battlegrounds är ett fightingspel där upp till fyra spelare möts i häftiga arenor. Alla Marvelfigurer, både gamla och nya, kommer vara kompatibla med Marvel Battlegrounds. Ett pack med Power Discs släpps samtidigt som ger figurerna destruktiva egenskaper och möjligheten att åka på Ghost Riders motorcykel.

Marvel Battlegrounds Play Set släpps den 23 mars till Disney Infinity 3.0.

De nya Marvelfigurerna släpps i samband med långfilmen Captain America: Civil War den 29 april.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.