Alone in the Dark: Illumination privat beta

Atari lät idag meddela att de som förköpt det kommande skräckspelet Alone in the Dark: Illumination imorgon får tillgång till en exklusiv beta. Betatillfället sträcker sig över helgen men ytterligare ett tillfälle är utlovat innan releasen av spelet senare i vår.

Alone in the Dark: Illumination är ett skräckspel där spelaren ska undersöka Virginiastaden Lorwich och stoppa de mardrömslika varelserna som hemsöker den. En multiplayerdel låter upp till fyra spelare att möta mörkret tillsammans i egenskap av fyra distinkta karaktärer, en jägare, häxa, präst och ingenjör.

Mer information om spelet finns på dess hemsida och är du intresserad av att förköpa spelet går det att göra så på Steam.

Alone in the Dark: Illumination släpps någon gång i vår till PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.