Capcom överväger remake av Resident Evil 2

Nu kommer goda nyheter för alla fans av Resident Evil. I dagarna har Capcom meddelat att de överväger att göra en remake av Resident Evil 2 efter den positiva mottagningen av Resident Evil HD Remaster som släpptes nyligen förra veckan. Spelet ska ha exakt samma menysystem och upplägg som i originalversionen från 1998 och kommer troligen släppas i slutet av 2016 till PC, PS4 och Xbox One.

Dock finns det otåliga anhängare som vill att Capcom omedelbart lägger krut på spelet och har lagt upp en lista för alla som vill skriva på. Varför inte göra det redan idag?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.