Ancestors: The Humankind Odyssey lär oss känna våra förfäder

Ancestors: The Humankind Odyssey är spelet där vi får gå i våra förfäders fotspår och ta oss an de utmaningar den tidiga människan stod inför i en farlig värld. Nu avslöjar utgivaren att spelet släpps den 27 augusti i år. Inledningsvis kommer spelet endast att vara tillgängligt till PC via Epic Games Store. Ancestors: The Humankind Odyssey kommer till konsol i december. Spelet är studion Panache Digital Games första utgivning.

Ancestors: The Humankind Odyssey tar oss tillbaks till en tid då den tidiga människan fortfarande slogs för sin överlevnad på Afrikas savanner. Ditt jobb blir att utforska regionen och få stammen att växa och frodas. Det är en ständig kamp för överlevnad och evolution är en viktig nyckel till framgång. Faror lurar överallt. Är det inte hungriga rovdjur som lurar i gräset så är det svält eller rivaliserande stammar som hotar artens överlevnad.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.