Mänsklighetens odyssé får släppdatum (för konsoler)

Oh, the humanity

Ancestors: The Humankind Odyssey släpptes på PC den 27 augusti i år och nu har turen kommit för Xbox- och PlayStation-ägare att få ta del av upplevelsen. Den 6 december når titeln de två konsolerna, med en prislapp på cirka 399 kronor. Utannonserandet kom med en ny trailer ni hittar i sidhuvudet.

Ancestors: The Humankind Odyssey är utvecklat av Panache Digital Games och ges ut av Private Division (som även gett ut The Outer Worlds och Kerbal Space Program). Spelet fick väldigt blandad kritik kring release och ligger på ett medelbetyg på 64 av 100 på Metacritic. Det återstår att se om kritiker och användare på konsoldelen spär på de blandade betygen eller om intrycken blir något stabilare.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.