Är du hård nog för Walking Dead-spelet?

Walking Dead är en TV-serie som handlar om ett gäng människor som försöker överleva i en värld som styrs av zombies. Det är ett postapykalyptiskt tema med en ton som har fått många att höja på ögonbrynen samt införtjänat en Golden Globe för bästa TV-serie 2011. Nästa år släpps äntligen det officiella spelet till Xbox 360, PS3 och PC och det kommer att vara ett actionspel med fokus på strategi och planering. Utvecklarna är Terminal Reality.

Spelet kommer att kretsa runt huvudpersonen Daryl Dixon som, tillsammans med sin bror Merle, ska försöka ta sig till Atlanta mot en förmodad säkerhetszon. Lyckligtvis råkar Dixon också vara en expert på armborstskytte vilket kan vara till stor hjälp för att ta sig igenom alla horder av zombies. Det kommer att vara i förstapersonsvy med talrika spänningsmoment där valet ofta kommer att väga mellan att slåss eller fly från strider. Det låter väl bra? Att fly från strider har varit en rekommendation i såväl Silent Hill som Amnesia och är ett beprövat koncept för överlevnadsspel.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.