Arcanium: Rise of Akhan har lämnat beta – version 1.0 nu live på Steam

Version 1.0 bjuder på tre nya slutbossar, fler fiender och ett helt nytt spelläge.

Deck Building och Roguelike är två ord vi sällan hör i samma mening, men kortsamlaspelet Arcanium: Rise of Akhan säger sig vara just det. Spelet är något så unikt som ett open world strategi-kortspel för en spelare. Arcanium har nu lämnat betastadiet och finns tillgängligt på Steam. Version 1.0 bjuder på en hel del nyheter. Som spelare är det din uppgift att forma ett lag med tre äventyrare som skall ge sig ut i världen för att besegra Akhan the Calamity och rädda Arzu från ödeläggelse. Utvecklaren Rogue Games utlovar en episk historia fylld med fängslande lore och karaktärer där dina beslut avgör varje hjältes öde.

Titta gärna på den officiella release-trailern ovan eller besök ArcaniumSteam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.