12 oktober kan du släppa loss kreativiteten i LEGO Bricktales

I oktober kan du bli din egen LEGO-mästare då det svenskutvecklade spelet LEGO Bricktales släpps till de flesta konsoler. Det är Thunderful som tillsammans med LEGO satt ihop detta kreativa klossbyggarspel som tar oss till fem olika LEGO-teman där du med hjälp av interaktiva plastbitar skall bygga din drömvärld. Du kan exempelvis få i uppgift att bygga ett marknadsstånd eller en fungerande speldosa. Även funktionella kreationer som broar och lyftkranar kan stå på menyn.

I LEGO Bricktales färdas vi genom djupa djungler, torra öknar, livliga städer, medeltida borgar och en tropisk paradisö. Varje biom bjuder på en mängd olika utmaningar som måste lösas med kreativitet och uppfinningsrikedom. Precis som med vanligt LEGO med andra ord, fast på skärmen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.