Assassin’s Creed Mirage tar oss tillbaks till orienten i oktober

För oss Assassin’s Creed-nostalgiker lär det kommande Assassin’s Creed Mirage locka fram många fina minnen från det första spelet i serien. Vi får åter igen bege oss till mellan östern, till det nionde århundradets Bagdad under dess guldålder. I denna avgörande stund i historien får spelarna kliva in i rollen som Basim Ibn Is’haq, en ung tjuv med en mystisk bakgrund som ansluter sig till Hidden Ones i Alamut.

Den nya trailern följer Basim när han guidas av sina medkämpar inom Hidden Ones och använder sina färdigheter för att spåra och eliminera sina mål på ett så tyst sätt som möjligt. Basim har begåvats med en rad nya färdigheter, däribland förmågan Assassin’s Focus, som gör det möjligt för honom att markera och eliminera flera fiender i rad. Trailern visar också den livfulla staden Bagdad, vars täta bebyggelse och vertikalitet ger gott om möjligheter för spelarna att utnyttja Basims parkour-förmågor och snabbt närma sig sina mål.

Assassin’s Creed: Mirage släpps globalt den 12 oktober i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.