Att kötta eller inte kötta, det är inte frågan i senaste DOOM Eternal trailern

DOOM Eternal laddar för en helvetes release - på ett bra sätt!
Väck din inre hårdrockare och demondräpare!

Nästa vecka, fredag den 20 mars för att vara exakt, öppnar Bethesda portarna till helvetet [insert skämt här] när DOOM Eternal landar i våra händer och ber oss att slakta demoner och andra monster. Och efter den här trailern är vi redo att puckla på underjordens avskum.

Är du det?

Som sig bör med storspel av denna kaliber finns det flera specialutgåvor och förköpserbjudanden. Den mest intressanta är att DOOM 64 är inkluderat i alla förhandsköp, en kultklassiker vi 80-talister minns med värme. Doomslayerhjälmen i samlarutgåvan ser väldigt häftig ut också, men är det någon som minns väskan till Fallout 76?

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.