Doom Eternal sätter serierekord

Releasen av Doom Eternal har medfört nya försäljningsrekord för serien. Vid release blev DE det bäst säljande spelet under sin startvecka och har över 100.000 spelare på plattformen.

Spelet har mötts med en majoritet av goda omdömen och betyg, där spelets motor tar del av berömmet. “Vi vill tacka våra miljoner fans och deras entusiastiska support för denna fantastiska titel.” säger Ron Seger, SVP för Global Sales på Bethesda Softworks. “Trots tusentals återförsäljare som tvingas stänga är vi så glada att så många fans får njuta av Doom Eternal.”

På tal om något helt annat – är det bara jag, eller ser cacodemonen ut som en helvetesmutation av John Goodman från The Big Lebowski här?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.