Äventyr väntar dig i en förstörd värld – Lords of the Fallen – ute nu

Det mörka fantasyäventyret Lords of the Fallen har anlänt till PC, Playstation och Xbox.
Lords of the Fallen release trailer.

Hexworks och CI Games har idag lanserat det hett efterlängtade souls-like-spelet Lords of the Fallen på Playstation 5, Xbox Series X|S samt PC! Det använder sig av Unreal Engine 5 som bland annat låter det rendera den mörka och skrämmande världen med oanad detaljrikedom. Samt möjliggör de sömlösa övergångarna mellan spelets två världar, Axiom och Umral. Lords of the Fallen är bland de första actionrollspelen som använder sig av Unreal Engine 5.

I rollen som en Dark Crusader, är det din uppgift att vandra genom ett oförlåtande och dödligt landskap fördärvat av ondska. Till din hjälp har du en magisk lampa som låter dig blicka in i den mörka världen under verkligheten. Med lampans hjälp kommer du att navigera mellan dessa världar för att hitta skatter, besegra monster och ta dig till nya platser. Men lampan är inte ditt enda medel att färdas till den mörka världen; om du skulle stupa i de levandes värld transporteras du till den mörka världen, dödens rike, för en chans att återfödas. Fast dör du där, är resan tillfälligt över.

Likt andra souls-like är strider brutala. Ett misstag leder ofta till döden. Men genom att bli bättre och uppgradera din karaktär och hitta bättre utrustning, kämpar du dig fram. Är du ihärdig nog att överleva i Lords of the Fallen?

Lords of the Fallen finns ute nu till PC och konsoler. Läs mer på dess hemsida och håll utkik på vår hemsida för recensionen!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.